user
password
key
a_loftjpg
next
previous
Refurbishment of a 600sqm level of a previously school building into a private apartment - London
Concept phase

Great care has been taken to maintain a loft atmosphere with no unnecessarily space divisions.

The great living area, overlooked by a mezzanine is generously open.
Plants along the large windows on one side provide a green house atmosphere while the walls on the other side are livened up by the owner's art collection.

Light mesh partitions allow varying degrees of transparency between the different areas.

The suite-like bedrooms have luxury stone bathrooms and large walk in closets.

The project lives from the contrast between the industrial architectural elements: brick walls painted, metal beams, and refined fabrics, materials and furniture.
Living area, sketch Olga Siyanova
studio catoir home